Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 8 грудня 2016 р.

«Органи місцевого самоврядування – на сторожі інтересів людей»


8 грудня з нагоди Дня місцевого самоврядування в залі засідань райдержадміністрації відбулися урочистості «Органи місцевого самоврядування – на сторожі інтересів людей». 
Всіх присутніх на святі сільських голів, депутатів різних рівнів, апарат районної ради, представників громади привітали голова районної ради Тамара Бєлянкіна та голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов. 

Всі виступаючі вітали присутніх зі святом, підкреслюючи вагому роль органів місцевого самоврядування в розвитку територіальних громад, та ставили акцент на тому, що всім нам сьогодні необхідно продовжувати працювати, бо «коли сильні громади, тоді сильна і держава». 

Кращим представникам органів місцевого самоврядування: депутатам сільських та районної ради, керівникам фермерських і сільськогосподарських підприємств, сільським головам та секретарям сільських рад були вручені Подяки голови районної ради та райдержадміністрації. 


Концертну програму для всіх присутніх підготували художні колективи Світлівського Будинку народних традицій та Ганнівського сільського клубу. 
Всі присутні перед початком святкової програми мали змогу насолодитися виставкою робіт декоративно-прикладного мистецтва, витвори вироблені руками посадовців органів місцевого самоврядування.





Шукати в на сайті