Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 29 грудня 2016 р.

На порозі – Новий Рік

Новий рік – одне з найдавніших і найпопулярніших календарних свят. Це, мабуть, єдина подія, яку протягом століть щорічно відзначають у всіх країнах і на всіх континентах, яку знають, люблять і яку з нетерпінням чекають не тільки діти, але й дорослі.  Бібліотекарі району долучились до відзначення новорічних свят. Прикрашено приміщення бібліотек, оформлено календарні виставки, експозиції «Намисто зимових свят» (центральна бібліотека), «Новий Рік крокує – свята нам дарує» (Ганнівська бібліотека), «Зима іде – свята веде» (Добропільська бібліотека) та інші, організовано заходи для дітей і юнацтва. Традиційним атрибутом свята Нового року є ялинка. Люди купують живі або штучні ялинки для будинку, та прикрашають їх різноманітними прикрасами.
Учні сільських шкіл району запропонували альтернативні варіанти виготовлення ялинок і прикрас до них. Кращі роботи учасників обласного конкурсу-виставки представлені на експозиції «Зима прийшла, свята привела» в центральній бібліотеці. Кожен експонат відрізняється колоритом і неповторністю, привертає увагу і захоплення відвідувачів бібліотеки. Добропільський районний Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді прийняв участь в обласному конкурсі-виставці «Замість ялинки – зимовий букет».


Щиро вітаємо постійних читачів і гостей нашого блогу з Новим Роком! Бажаємо щастя, здоров’я, миру, любові і взаєморозуміння, безліч подарунків, здійснення заповітних побажань!

Шукати в на сайті