Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 6 грудня 2016 р.

До Дня місцевого самоврядування


Щороку 7 грудня українське суспільство відзначає День місцевого самоврядування в Україні. Це професійне свято працівників селищних, сільських, районних, обласних і міських рад, які представляють численних народних обранців. 
З нагоди цієї дати в центральній бібліотеці оформлено книжкову експозицію «Місцеве самоврядування - чинник довіри людей», в сільських бібліотеках - тематичні полиці, викладки літератури, проведено інформаційні бесіди «Місцева влада: на часі подій» (Криворізька, Шилівська бібліотеки), прес-огляди «Місцева демократія - основа сучасної держави» (Святогорівська бібліотека), «Самоврядування в Україні. Реалії та перспективи» (Світлівська бібліотека) та ін..  

Шукати в на сайті