Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 23 грудня 2016 р.

Зоряне подружжя фантастів

    «Марина і Сергій Дяченки: зоряне подружжя фантастів». Під такою назвою оформлено книжкову виставку в центральній районній бібліотеці. Марина та Сергій Дяченки – це не просто сімейний та письменницький дует, це явище, особлива планета у сучасному всесвіті фантастики та фентезі.
       Знамените письменницьке подружжя дебютувало романом-фентезі «Брамник» 1994 р. З тих пір ними створено 118 авторських книг, які видано та перевидано (разом з перекладами іншими мовами) загальним накладом понад мільйон примірників. Кількість нагород та премій найпрестижніших конкурсів у царині фантастики, які отримали твори Дяченків незлічити. Вони лауреати премій «Аеліта», «Сигма – Ф», «Факт», «Лілея – НВ», «Піраміда», а на загальноєвропейській конференції фантастів «Єврокон – 2005», що проходила у Глазго (Шотландія), тандем Дяченків отримав звання «кращих письменників-фантастів» Європи.Чим же взяли Європу ці автори? Мабуть, своєю парадоксальністю, свіжістю ідей та образів, адже їх романи – особливий сорт фантастики.
      Твори Марини та Сергія Дяченків – не лише хитросплетіння фантастичних подій. Це – поштовх до роздумів над вічними цінностями, над найгострішими проблемами сучасного суспільства. У центрі творів – людина у глибині своїх внутрішніх суперечностей, змальована з неймовірною психологічною достовірністю. Проза Дяченків залишає після себе стійкий післясмак, який дає змогу подивитися на звичайні речі під незвичним кутом. Запрошуємо всіх бажаючих, завітати на абонемент та ознайомитись з неймовірними та захоплюючими творами Марини та Сергія Дяченків.


Шукати в на сайті