Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 1 грудня 2016 р.

Про виконання вимог антикорупційного законодавства


В Добропільському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Донецької області протягом 2016 року проводились заходи щодо попередження та профілактики корупційних правопорушень. 
З метою недопущення корупційних ризиків в питаннях призначення пенсій та виплати грошової допомоги організовано роботу з обслуговування громадян та прийому документів за принципом «єдиного вікна». Прийом документів та призначення (перерахунок) пенсій ведеться за системою фронт-офіс та бек-офіс.

З метою ефективного та прозорого здійснення закупівель товарів, робіт і послуг для забезпечення організаційно-господарської діяльності установи, запобігання проявам корупції у сфері публічних закупівель, Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області зареєстроване в електронній системі закупівель PROZORRO. В установленому порядку оприлюднений Річний план закупівель на 2016 рік. 
Для своєчасного реагування на можливі корупційні прояви на стенді управління та Веб-сайті розміщено телефони довіри з питань протидії корупції та «гарячої» телефонної лінії. Встановлена «Антикорупційна скринька» для зауважень і пропозицій, повідомлень про неправомірні дії з боку працівників управління щодо корупційних діянь, таких звернень протягом 11 місяців 2016 року не надходило. 
З працівниками управління протягом 2016 року проведено 12 технічних навчань, на яких розглядаються нормативно-правові акти антикорупційного законодавства. 
В управлінні, під час апаратних нарад з керівниками структурних підрозділів, доводиться інформація з питань дотримання вимог антикорупційного законодавства. 
Особи, які приймаються на посади державних службовців в Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області попереджуються в обов’язковому порядку про встановлення спеціальних обмежень щодо державних службовців та інших осіб, уповноважених на виконання функцій держави, спрямовані на попередження корупції.



Завідувач сектору персоналу та

організаційно-інформаційної роботи                                                                                  О.В. Оріщенко

Шукати в на сайті