Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 7 грудня 2016 р.

Квиток до успіху


06 грудня 2016 року в рамках проекту «Квиток до успіху» фахівцями Добропільського міського центру зайнятості було проведено ярмарок вакансій на місцевій автобусній станції. 
Метою заходу було донести інформацію про вакансії місцевого ринку праці та можливості служби зайнятості широкому колу осіб. Адже на цей час державна служба зайнятості запроваджує цікаві нові проекти, зокрема у напрямі сприяння зайнятості та професійного навчання. 

Так, фахівці центру зайнятості надали консультації всім бажаючим з питань працевлаштування, реєстрації в службі зайнятості, можливості професійної підготовки чи перепідготовки, в тому числі у дистанційному форматі. Поінформували тих, хто ще не має чи прагне здобути нову професію, або підвищити уже набуту кваліфікацію, про можливості центрів професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. За допомогою фахівців декілька учасників склали власне резюме.
 В заході прийняли участь роботодавці, які надали близько 60 вакансій та презентували своє підприємство. В заході прийняли участь 20 осіб, 7 осіб отримали індивідуальні консультації.

        

Шукати в на сайті