Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 16 грудня 2016 р.

Віддай серце дітям

16 грудня, напередодні свята Дня Святого Миколая,в райдержадміністрації вже 10 рік поспіль проходить благодійна акція «Віддай серце дітям». Ініціатори проведення свята – громадські організації Асоціація жінок району та організація ділових та професійних жінок «Ніка», а також райдержадміністрація і районна рада.
В цьому році подарунки і солодощі від Святого Миколая отримають діти із сімей тимчасово переміщених осіб, із багатодітних та малозабезпечених сімей, діти-сироти та діти-інваліди (всього 55 дітей). А подарунки придбані за кошти перших керівників району, начальників управлінь та відділів райдержадміністрації, керівників сільськогосподарських та фермерських господарств, депутатів районної ради. ПрАТ «Глини Донбасу» (директор І. Ткач) та ГО «Добре Поле» (голова Л. Марченко) перерахували 3 тис. грн. для придбання подарунків дітям, які виховуються в Центрі соціально-психологічної реабілітації для дітей Добропільської міської ради. Більше 200 дітей отримали солодощі від народного депутата України Євгена Геллєра.

Привітали всіх присутніх на святі та подякували за щиру душу і добрі серця всім благодійникам голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов та голова районної жіночої організації Людмила Наровілова.  Казкове театралізоване привітання всім гостям подарував відділ культури і туризму райдержадміністрації і чарівні ведучі Танюша Фіронова та Літвінов Віталій.





Шукати в на сайті