Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 13 грудня 2016 р.

Престольне свято в церкві Святого Апостола Андрія Первозванного села Криворіжжя

У православному християнстві існує безліч свят та пам’ятних днів. Особливо шануються дати важливих подій біблійної історії, пам’ять Божої Матері, апостолів чи святих. Крім цього, у кожного православного храму є і свій окремий пам’ятний день – престольне свято. У православ’ї престольним святом називають торжество, присвячене події або особі, на честь якої освячено головний престол храму.
Ось і сьогодні, 13 грудня, в День святого апостола Андрія Первозванного релігійна громада Святого Апостола Андрія Первозванного парафії Донецької Єпархії Української Православної церкви КП в с. Криворіжжя відзначила престольне свято церкви.  У стінах церкви цього дня зібралися віряни, усі вони прийшли щоб молитовно вшанувати святого апостола Андрія Первозванного. Богослужіння відзначилося особливою урочистістю. Були запрошені священники з сусідніх сіл та районів для соборного служіння. А по завершенню, прозвучали вітання від отця Миколая та була організована святкова трапеза для парафіян і гостей.


Шукати в на сайті