Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 6 грудня 2016 р.

Зимова казка заради посмішки дітей

Новорічні дива починаються. Наближаються світлі свята, коли віриться, що з їх приходом світ стане зовсім інший – добріший.  З 1 по 25 листопада 2016 року проводився районний конкурс малюнків та декоративно-прикладного мистецтва серед дітей з обмеженими можливостями, які знаходяться на індивідуальній формі навчання. Конкурс проходив під гаслом «Я такий, як і всі».

5 грудня 2016 року виставку робіт було зроблено в будівлі райдержадміністрації. Роботи з ниток, бісеру, сухого листя та малюнки різних яскравих кольорів дивували око.  Всім діткам розпочато вручення подарунків та солодощів. Здавалося б, маленький захід, а скільки позитивних емоцій, скільки радості. Маленька зимова казка заради посмішки дітей! Організатори свята щиро дякують генеральному директору ПрАТ «Глини Донбасу» Ігорю Васильовичу Ткачу та голові громадської організації «Добре поле» Любові Олександрівні Марченко за надану матеріальну допомогу, для придбання подарункових наборів нашим діткам.



Шукати в на сайті