Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 26 грудня 2016 р.

Співоче свято малюків

23 грудня в ДНЗ «Казка» Добропільської сільської ради в рамках фестивалю дитячої творчості серед дітей дошкільного віку « Дивосвіт» пройшов конкурс маленьких вокалістів «Дитинство співає». В конкурсі прийняли участь 23 малюки з 15 дошкільних закладів району і Октябрської територіальної громади.

Талановиті дітлахи змагалися в артистизмі, вокалі і дійсно ж у кого найкращий костюм. Працівники дошкільного закладу «Казка» підготували розважальну програму. Малюків вітали та розважали лисиця Аліса (Кулікова Ірина) та кіт Базіліо (Пославська Тетяна). Музичний супровід здійснювали музичний керівник закладу Людмила Зима – Корчомкіна і працівник БК с.Добропілля Сергій Корчомкін, вела конкурсну програму в.о. завідувача ДНЗ
 «Казка» Владико О.В. 
Оцінювало конкурсантів журі в складі Любов Марченко –голова ГО « Добре поле», Лілія Паращук - психолог відділу освіти Добропільської РДА, координатор районної програми «Надія Донеччини», Ольга Ліснюк – методист дошкільної освіти РМК відділу освіти, організатор фестивалю дитячої творчості «Дивосвіт». 
Дуже складно було визначитися з переможцями членам журі серед розмаїття талановитих діточок , але конкурс є корнкурс! Отже :

1 місце - Вискребець Маргарита ДНЗ «Світлячок» Шилівської с\р
1 місце - Соболь Дарья ДНЗ « Тополька» Октябрська ОТГ
1місце – Пенькова Дарина, Мундяк Маргарита ДНЗ « Зірочка» Золотоколодязької с\р

2 місце- Мауль Олександра ДНЗ «Дзвіночок» Святогорівської селищної ради
2 місце – Мірошникова Іннесса ДНЗ « Червона шапочка» Криворізької с\р.

І переможці, і учасники конкурсу отримали чудові подарунки і солодощі від ПрАТ «Глини Донбасу» за участю ГО «Добре поле».







Шукати в на сайті