Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 28 грудня 2016 р.

Військова служба за контрактом


Військова служба за контрактом – це цікава робота з перспективою кар’єрного росту та гідною зарплатою. 
Також у разі укладання контракту, військовослужбовець має право на повний соціальний пакет, якісне безкоштовне медичне обслуговування, виплату пенсії на час проходження служби, збереження місця роботи, посади та компенсацію середнього заробітку, отримання заочної вищої освіти під час служби, в т.ч. за рахунок Міністерства оборони (після підписання другого контракту).
Важливо знати, що при проходженні такої служби виплачується одноразова грошова допомога в таких розмірах:
особам рядового складу – вісім мінімальних заробітних плат (11024 грн.); 
особам сержантського і старшинського складу – дев'ять мінімальних заробітних плат (12402 грн.); 
особам офіцерського складу – десять мінімальних заробітних плат (13780 грн.). 

Шановні мешканці міста Добропілля! Нагадуємо, що відповідно до п.10 ст.38 Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу» військовозобов'язані у разі зміни їх сімейного стану, стану здоров'я, адреси місця проживання (перебування), освіти, місця роботи і посади зобов'язані особисто в семиденний строк повідомити про це орган, де вони перебувають на військовому обліку (Добропільський об’єднаний міський військовий комісаріат). У зв’язку з чим, громадянам, які перебувають на військовому обліку та прибули на тимчасове місце проживання, необхідно з'явитись у військовий комісаріат. 
Більш детальну інформацію можна отримати за адресою: м.Добропілля, вул. Комсомольська, 33; з понеділка по п’ятницю щоденно з 08.00 до 16.00

Шукати в на сайті