Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 5 грудня 2016 р.

До Дня Збройних Сил України


6 грудня відзначається День Збройних Сил України. Сьогодні відбувається справжнє відродження українських збройних сил. Наша армія переозброюється, реформується і впроваджує нові стандарти. 
В бібліотеках району організовано заходи інформаційної підтримки для відзначення цього свята: книжкова виставка «На захист рідної землі» (центральна бібліотека), тематична викладка «Професія – захисник Вітчизни» (Завидокудашевська бібліотека) патріотична година «Будемо гідні слави героїв» (центральна бібліотека), виховна година «Знай, що Батьківщину треба захищати» (Завидокудашевська бібліотека), патріотичні години «Вони захищають наше майбутнє» (Новофедорівська бібліотека), «Солдатські будні» (Шилівська бібліотека) та ін.


Доблесть і честь солдатів і офіцерів - в цьому справжня сила будь-якої армії та українські військовослужбовці зберегли все це і примножили. 

Шукати в на сайті