Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 6 грудня 2016 р.

Шанoвні військoвoслужбoвці!

Від щирoгo серця вітаємо Вас з Днем Збрoйних Сил України!

Сила та міць української держави - у єдності армії та народу, тому прийміть найщиріші вітання до Вашого професійного свята.
Сьогодні, в непростий для України час, військовослужбовці виявляють глибокий патріотизм, стійкість, витримку й відповідальність, боронять нашу державу, відстоюють суверенітет і територіальну цілісність України.  Переконані, що у найскладніших умовах ви залишаєтеся вірними присязі, спрямовуєте всі свої сили й професійну майстерність на підтримання високої бойової готовності, дисципліни та організованості.
Від Вас залежить суверенність нашої держави, мир і спокій українського народу. Ми вдячні всім, хто захищає нашу рідну землю, хто став на захист Вітчизни за першим її покликом! Бажаємо всім миру, здоров'я, успіхів і добробуту!


                                      Голова Добропільської  райдержадміністрації                Д.О. Кірносов                                                  

Шукати в на сайті