Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 2 грудня 2016 р.

Всі ми різні, всі ми рівні


3 грудня в Україні відзначають Міжнародний день інвалідів. Безумовно, цей день не є святковим. Проте він нагадує про необхідність створення для інвалідів у суспільстві відповідних умов та рівних можливостей для реалізації життєвих потреб, здібностей та творчого потенціалу. 
До цієї дати в центральній бібліотеці оформлено книжкову виставку «Всі ми різні, всі ми рівні», де представлено нормативно-правові документи, науково-популярну, медичну літературу, статті з періодичних видань, які порушують проблеми людей з обмеженими можливостями і шляхи їх адаптації в суспільстві.
В сільських бібліотеках відбудуться інформаційна година «Людським теплом і добротою хай зігріваються серця» (бібліотека села Мирне), година спілкування «Ми такі різні, але ми усі разом» (Завидокудашевська бібліотека), візит милосердя «Добро завжди переможе» (Новофедорівська бібліотека).
Бібліотекарі Вірівської, Новоукраїнської, Золотоколодязької, Завидокудашевської, Новофедорівської бібліотек за потребою обслуговують цю категорію своїх читачів-односельців на дому, надаючи можливість долучатись до читання.
http://dobropolbiblio.blogspot.com

Шукати в на сайті