Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 9 грудня 2016 р.

Під час кожної фактичної перевірки встановлюються порушення на ринку підакцизної продукції

Кожна фактична перевірка дотримання законодавчих норм на ринку підакцизної продукції, яку проводять фахівці Добропільської ОДПІ - результативна.  З початку  2016 року проведено 38 фактичних перевірок, в ході яких встановлено 47 порушень законодавства в сфері здійснення обігу підакцизних товарів.  Результатом проведення контрольно-перевірочних заходів є встановлення 20 фактів роздрібної торгівлі алкогольними напоїями без ліцензії, 8 – безліцензійної торгівлі тютюновими виробами, 2 факти реалізації алкогольної продукції за цінами нижчими від мінімальних роздрібних цін на такі напої  та 12 фактів продажу цигарок за вищими цінами, ніж ті, що встановили виробники чи імпортери тютюнових виробів, 3 факти зберігання та реалізації фальсифікованих алкогольних напоїв, 2 інших порушення порядку розрахунків за готівкові кошти.

За порушення вимог Законів України від 19 грудня  1995 року №481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» та від 06 липня 1995 року  №265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг») застосовано фінансових санкцій на суму  678,7 тисяч гривень.
Добропільська ОДПІ наголошує: реалізація неякісної підакцизної продукції становить загрозу життю і здоров’ю громадян.  Тому, інформація  про конкретні факти зловживань на ринку підакцизної продукції стане підставою для проведення перевірок недобросовісних підприємців та торгівельних мереж.
Якщо Ви володієте інформацією про реалізацію, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, просимо свої повідомлення направляти на електронну пошту Добропільської ОДПІ (Dn07.official@sfs.gov.ua) або залишати у  скриньках довіри, які знаходяться у Центрах обслуговування платників Добропільської ОДПІ (м. Добропілля, пров. Європейський, 4) та Олександрівського відділення Добропільської ОДПІ  (смт. Олександрівка, пл. О. Невського, 3).

Шукати в на сайті