Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 28 грудня 2016 р.

Новорічна театралізована вистава за участю дітей району

27 грудня 2016 року діти, які потребують соціальної уваги та підтримки Добропільського району, прийняли участь у новорічній театралізованій виставі. Захід відбувся у м. Дружківка на льодовій арені «Альтаїр». До участі у заході були запрошені понад 500 дітей з міст та районів Донецької області. Зі святом дітей привітали заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Сергійович Стокоз та Дружківський міський голова Валерій Сергійович Гнатенко. На льодовій арені для дітей виступали казкові герої, діти різного віку, які покоряли своїми вміннями кататись на ковзанах.
Емоціям не було краю. Кожна дитина отримала солодкі новорічні подарунки від голови Донецької обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Івановича Жебрівського. Вистава була підготовлена управлінням у справах сім’ї та молоді Донецької облдержадміністрації, Дружківською міською радою та хокейним клубом «Донбас». Наші діточки та їх батьки щиро дякують генеральному директору ПрАТ «Глини Донбасу» Ігорю Васильовичу Ткачу та голові громадської організації «Добре поле» Любові Олександрівні Марченко, що допомогли їм відвідати цю новорічну казку.



Шукати в на сайті