Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 21 грудня 2016 р.

Знання прав – запорука захищеності!

В рамках відзначення Всеукраїнського тижня права, Дня прав людини, Добропільським міським центром зайнятості у період з 28.11.2016 по 16.12.2016 було організовано та проведено освітні заходи з права, орієнтовані на різні категорії населення. Для безробітних було проведено 6 профінформаційних семінарів на тему «Офіційне працевлаштування – мій захист» за участю провідного юрисконсульта Добропільського міського центру зайнятості Альони Петрової та заступника начальника Добропільського бюро безоплатної правової допомоги Андрія Шумари.
Для учнів загальноосвітніх закладів м. Добропілля (ЗОШ I-III ступенів № 19, НВК «ЗОШ I-III ступенів – ліцей») та м. Білозерське (ЗОШ I-III ступенів № 15, ЗОШ I-III ступенів № 18) провідним юрисконсультом Добропільського міського центру зайнятості були проведені уроки на тему «Права людини», правова вікторина на тему «Права неповнолітніх у трудових правовідносинах». Вищезазначені заходи було проведено з метою роз’яснення прав громадян різним категоріям населення та виховання законослухняного громадянина, відповідального за свої вчинки.



Шукати в на сайті