Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 27 грудня 2016 р.

Поповнення пожежного автопарку


Як повідомив начальник 19-го державного пожежно-рятувального загону Віталій Кінц, в Добропільському районному відділі Державної служби України з надзвичайних ситуацій з’явилася нова пожежно-рятувальна машина. Отримали її рятівники за рознарядкою Головного управління ДСНС України в Донецькій області. 
Новий автомобіль повністю укомплектований пожежно-рятувальним обладнанням, має у три рази потужніший двигун, ніж на старих машинах, та удвічі більший обсяг ємності для води.
Також великими плюсами є наявність в комплекті електростанції на 5 кВт, керованої телескопічної освітлювальної щогли та модернізованого насосу з регульованою подачею води. Варто зауважити, що нова машина заправляється дизелем, а не бензином. Кабіна розрахована для шістьох бійців (разом з водієм), з трьох сторін машина обладнана зручними сходами і навіть вказано вагу людини, на який вони призначені (на стікері вказана цифра 105 кілограмів).
На даний час проходить навчання особистого складу та технічні заходи по введенню автомобіля в експлуатацію.

Шукати в на сайті