Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 22 грудня 2016 р.

З Днем народження!

26 років тому, у грудні 1990 року згідно з Постановою Ради Міністрів УРСР та Ради Федерації незалежних профспілок України було утворено Українське республіканське відділення Пенсійного фонду СРСР, від якого веде свою історію Пенсійний фонд України. Поява структури, мета якої – покращення життя людей похилого віку завдяки пенсійному забезпеченню, стала велінням часу. З проголошенням незалежності України постала необхідність розбудови нової національної пенсійної системи, заснованої на принципах соціальної справедливості, - фінансово міцної та економічно ефективної. Створення Пенсійного фонду було історичною подією ще й тому, що вперше в Україні було закладено підвалини солідарної системи, яка базується на сплаті цільових пенсійних внесків, а не на бюджетних асигнуваннях державної пенсійної системи.
Сьогодні Пенсійний фонд України – розгалужена фахова структура, яка проводить велику роботу щодо пенсійного забезпечення громадян України, найпотужніша інституція у державі, що акумулює і перерозподіляє значні за обсягом кошти, зі значним кадровим потенціалом, котрий розвивається і вдосконалюється.

Перший заступник
начальника управління 
Н.Є. Пітик

Шукати в на сайті