Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 26 грудня 2016 р.

День Пенсійного фонду в с-щі Світле

23 грудня 2016 року в Світлівському будинку народної творчості відбувся «День Пенсійного фонду» з нагоди 26 річниці з дня утворення, в рамках спільного тематичного заходу з Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Добропільського району.
Під час заходу перший заступник начальника управління Пітик Неоніла Євгеніївна продемонструвала присутнім у вигляді презентації історію створення та розвитку Пенсійного фонду України, підсумки роботи управління за 11 місяців 2016 року.
Особливу увагу вона звернула на форми інформаційно-роз’яснювальної роботи, в т.ч. на можливості дистанційного звернення, зокрема за допомогою Веб-порталу. Окрім цього, школярі Добропільського району закликали мешканців села: «Подбайте про свою пенсію завчасно!» за допомогою флешмобу, який вони провели у формі хореографічної композиції.
По закінченню заходу начальник відділу обслуговування громадян Нікітенко Ю.Ю. провела виїзний прийом громадян, надала вичерпні відповіді на всі запитання та роздала присутнім буклети на пенсійну тематику.
Громада Світлівської сільської ради та адміністрація Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Добропільського району оголосили подяку колективу Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України за високе почуття громадянської свідомості щодо обслуговування населення на території Світлівської сільської ради та вручили вітальну адресу. 
 

Шукати в на сайті