Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 3 квітня 2017 р.

Надійне партнерство

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) висловлює щиру вдячність за матеріальну і партнерську підтримку: генеральному директору ПрАТ «Глини Донбасу» Ткач І.В.,   голові ГО «Добре Поле» Марченко Л.О., підприємцю Бегеєву А.К.,  за  придбані три велосипеди   для соціальних робітників, на виконання плану заходів на 1 квартал 2017 року  ГО «Добре поле» (Голова Марченко Л.О.) за фінансуванням на суму 11 000 грн.
Шановні партнери!
Від імені тер центру дозвольте подякувати вам за надійність, якість і підтримку. Ваше безмежне бажання надати можливість підвищити якість надання послуг одиноким, інвалідам, громадянам похилого віку на території нашого району - важлива і добра справа. Хай усе, зроблене з душею, повертається до вас сторицею! Хай бог оберігає вас і домомогає на життєвому шляху!

Шукати в на сайті