Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 25 квітня 2017 р.

Книга - це найкращий подарунок!

Нині дуже важливою темою є популяризація української мови та культури. Сталося так, що українське стало або модою, або взагалі не потрібним. Кожен вважає, що краще вивчати, купувати, читати іноземне. Мало кому справді цікава українська історія, як кістяк української культури. В школах все частіше цікавляться зарубіжними письменниками. Чому ж так?  Ми добре знаємо та розуміємо, що для того щоб щось змінити, потрібно почати мінятися з себе. 
І ось сьогодні, за ініціативи волонтерів ГО «Золоті леви Чорної сотні», посередництва СБУ в Чернівецькій області до книжкового фонду Добропільського району було передано українську дитячу літературу. 
Не дарма кажуть, що річка починається з каплі, от і ми сподіваємося на подальше продовження такої співпраці.

Шукати в на сайті