Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 26 лютого 2016 р.

26 лютого в.о. голови райдержадміністрації О.Л. Баранник взяв участь у черговому засіданні 5 сесії районної ради VII скликання


Перед початком роботи сесії відбулася приємна подія – 8 молодим громадянам України депутати районної ради В. Карнаушенко і І. Подлєсний вручили перший важливий в житті документ – паспорт громадянина України. Депутатський корпус розглянув 42 питання.
Зокрема, депутати затвердили важливі звіти, а саме: про виконання районного бюджету за 2015 рік, «Про Програму економічного і соціального розвитку Добропільського району на 2015 рік», про роботу КЛПЗ «Добропільський районний ЦПМСД» в минулому році, «Про програму зайнятості населення Добропільського району на період до 2017 року» за підсумками 2015 року, «Комплексну програму «Ветеран» та інші. Також депутати заслухали інформації представників місцевої прокуратури та Добропільського ВП Красноармійського ВП ГУНП в Донецькій області про стан злочинності та боротьби з нею, зміцнення правопорядку та безпеки в регіоні. Одним із питань, яке депутати розглянули та затвердили на сесії було затвердження Положення про порядок проведення конкурсу міні-проектів Добропільського району.




Шукати в на сайті