Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

неділю, 7 лютого 2016 р.

6 лютого 2016 року у м. Краматорську пройшла І обласна конференція учнівської та студентської молоді «Біологічні дослідження та винахідництво»



У даній конференції прийняла участь учениця 10 класу Ганнівської ЗОШ I-ІІІ ст. Телько Маргарита, керівник Тихонова Лариса Олександрівна, вчитель біології.
На конференції була представлена її науково-дослідницька робота «Вплив стимуляторів росту на врожайність картоплі», яка зайняла І місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Юний ботанік і рослиник» Телько Маргарита нагороджена грамотою обл. ДОЕНЦ.




Шукати в на сайті