Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 22 лютого 2016 р.

В Добропільській райдержадміністрації відбулася апаратна нарада


22 лютого в.о. голови райдержадміністрації Олександр Баранник провів апаратну нараду, на якій були присутні начальники всіх управлінь, структурних підрозділів та апарату адміністрації. Розпочалася нарада з представлення нового начальника архівного відділу Чамор Любов Василівни.
Після цього керівники управлінь, структурних підрозділів доповіли про стан справ, про проблемні питання в своїх галузях.
Начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації О. Андрійченко доповіла про стан справ в галузі. Сільськогосподарські підприємства району продовжують роботу по підживленню озимих культур по мерзло – талому ґрунту. Станом на 19.02.2016 року підживлено озимі на площі 4476 га, в тому числі 3447 га озимих на зерно і 1026 га – озимого ріпаку. Ведеться моніторинг стану посівів озимих культур, висіяних під урожай 2016 року. З висіяних 18260 га озимих культур на зерно отримано сходи всій площі (100% до плану), з них в доброму стані 8528 га (46%), в задовільному – 5773 га (32%), слабких – 3959 га (22%). Посіви озимого ріпаку в задовільному стані на площі 934 га (48%), в слабкому – 823 га (43%), в доброму – 180 га (9%). 
Начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ О. Міргородський проінформував про проблемні питання в галузі ЖКГ (проблема з водопостачанням жителів смт. Святогорівка). 
На нараді також були розглянуті питання стосовно виплати пенсій, оплати населенням району комунальних послуг, земельні питання, питання захисту прав дітей, спортивні новини району тощо. 
Директор міського Центру зайнятості В. Бугаєць проінформувала про нововведення в службі зайнятості у зв’язку з проведенням децентралізації та покращенням надання послуг клієнтам Служби. 
Наприкінці апаратної наради начальник відділу організаційно-кадрової роботи О. Тещинська проінформувала про подальшу роботу та плани адміністрації на поточний тиждень.

Шукати в на сайті