Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 23 лютого 2016 р.

Проект ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - ІІІ» в дії


В рамках проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - ІІІ» 23 лютого в приміщенні райдержадміністрації відбувся семінар-тренінг для активі громадських організацій на тему «Громадський аудит, як метод контролю якості мікропроекту. Складання Податкового звіту про використання коштів неприбуткових установ та організацій.
Звітування про використання бюджетних коштів». Учасники семінару отримали консультації, практичні поради на цікавлячи їх питання. Семінар проводила координатор проекту ПРООН в Донецькій області Н.Осипенко. В рамках проекту було відібрано 4 територіальних громади району: с. Кам’янка Шилівської сільської ради та с. Торецьке Октябрської сільської ради – проведення водопроводу; с. Добропілля Добропільської сільської ради та с. Світле Світлівської сільської ради – енергозберігаюче вуличне освітлення). Мета проекту – сприяння соціально-економічному розвитку територій шляхом зміцнення спільного управління та заохочення громадських ініціатив.

Шукати в на сайті