Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 25 лютого 2016 р.

Засідання районної комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків

25 лютого в.о. голови райдержадміністрації О.Л. Баранник провів засідання районної комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій та інших соціальних виплат.
Члени комісії розглянули питання про стан недоїмки до бюджету ПФУ суб’єктів господарювання, зареєстрованих на території Святогорівської селищної ради станом на 24.02.2016 року (доповідач: Пітик Неоніла Євгеніївна – перший заступник начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області) та про укладення договорів оренди землі під водними об’єктами (доповідач: Зоц Сергій Сергійович - заступник начальника управління Держгеокадастру у Добропільському районі).

Шукати в на сайті