Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 12 лютого 2016 р.

Участь у кущовому семінарі з питань децентралізації влади



11 лютого 2016 року в центрі культури і дозвілля Новоекономічної селищної ради Красноармійського району під головуванням заступника керівника апарату Донецької облдержадміністрації Ірини Тимошенко відбувся кущовий семінар з представниками міських рад, територіальних громад, а також керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.
Участь в семінарі прийняла делегація Добропільського району в складі заступника голови райдержадміністрації Н. Перекотій, керівника апарату В. Перейми, сільських голів, керівників відділів та управлінь райдержадміністраціїВ рамках семінару були розглянуті питання щодо основних підходів до формування місцевих бюджетів на 2016 рік, системи електронних закупівель ProZorro, запобігання та протидії корупції, порядку заповнення декларації посадовими особами місцевого самоврядування, формування об’єднаних територіальних громад та реалізації Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» тощо. У заході взяли участь близько 200 учасників.

Шукати в на сайті