Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 1 лютого 2016 р.

У Добропільському НВК №4 на круглому столі шукали шляхи виховання активної молоді



31 січня 2016 року представники райдержадміністрації були запрошені на круглий стіл з теми «Виховання активної молоді для зміцнення соціальної згуртованості у місцевих громадах».

Організація заходу була за підтримки ПРООН та Уряду Японії. Для обговорення, актуальної в наш час теми, були запрошені представник департаменту освіти, районної адміністрації, міської ради, учні шкіл та громадські організації.
Програма була дуже насиченою. Обговорювали питання активності сучасної молоді, інноваційні підходи роботи з нею, національно-патріотичного виховання, методику та результати форум-театру.
Спільні інтереси поєднали аудиторію. По закінченню прийшли до висновку, що треба брати не аби яку відповідальність і робити зміни задля дітей, молоді, бо вони наше майбутнє.
Приємно, що є небайдужі до своєї справи люди, які акцентують увагу на необхідності активізувати взаємодію органів місцевого самоврядування, громадського активу в питаннях залучення молоді до суспільно корисних справ.

Шукати в на сайті