Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 9 лютого 2016 р.

8 лютого в.о. голови райдержадміністрації О. Баранник провів особистий виїзний прийом громадян Шилівської сільської ради



Участь у виїзному прийомі взяли заступник голови райдержадміністрації Н. Перекотій, завідувач юридичного сектору апарату райдержадміністрації О. Калашнікова. Керівництво поспілкувалося з жителями сіл Шилівка, Мирне (Леніна), Кам’янка. Питання, які ставили жителі сіл, були досить проблемними та актуальними. Деякі з них можливо вирішити на місцевому рівні, більшість – вимагає вирішення на районному рівні. Також присутні на прийомі могли отримати юридичну правову консультацію по цікавлячи їх питаннях. Всього на прийом звернулося близько 20 чоловік.

Питання стосувалися якості питної води, вуличного освітлення, якості доріг та транспортного сполучення, теплового режиму в Шилівській школі та дитячому садку, використання водоймищ та їх санітарного стану, питання оформлення земельних ділянок, медичного обслуговування жителів Кам’янки, Юр’ївки, Мирного (відсутній медпрацівник), питання наповнення бюджету сільської ради. О. Баранник також поспілкувався з завідуючою ДНЗ А. Підопригорою, фельдшером Шилівського фельдшерського пункту Г. Тадєнєвою-Цап, директором Кам’янського сільського клубу В. Кутньою про проблеми існування закладів соціальної сфери та шляхи їх вирішення.






Шукати в на сайті