Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 4 лютого 2016 р.

4 лютого в Добропільському районі пройшли планові заняття з цивільного захисту



4 лютого в Добропільському районі у залі засідань райдержадміністрації пройшли планові заняття з цивільного захисту для керівного складу загальноосвітніх шкіл, дитячих садків, підприємств і установ району, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації. Заняття проводив викладач навчально-методичного центру цивільного захисту і безпеки життєдіяльності Донецької області І.Гридасов. До слухачів доведені основні аспекти цивільного захисту згідно нормативно-правових актів.

Велику увагу приділено плануванню та порядку проведення тренувань і навчань, створенню невоєнізованих формувань, планам реагування на надзвичайні ситуації. Слухачі переглянули фільм по правилам поведінки і безпеки на льоду.

Шукати в на сайті