Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 8 листопада 2016 р.

Обговорення актуальних питань сьогодення

8 листопада 2016 року голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов провів нараду з сільськими, селищним головами, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств та установ району. Участь в нараді прийняла голова районної ради Тамара Бєлянкіна. На нараді розглядалися актуальні питання сьогоднішнього дня. Начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Анатолій Шевцов проінформував про стан реалізації в районі інфраструктурних проектів. Всього в районі  реалізовується 38 проектів. Голова райдержадміністрації акцентував увагу на проблемних питаннях, пов’язаних з оформленням проектно-кошторисної документації та проходженням експертизи.

Так, на сьогоднішній день в районі розпочаті роботи по реалізації вуличного освітлення села Золотий Колодязь. Щодо інших проектів, то вони перебувають на різних етапах реалізації,  наприклад 11 проектів щодо ремонту доріг пройшли вже тендерну процедуру, але їх реалізація можлива за відповідних погодних умов, тому їх втілення планується на  2017 рік.  Сільським головам надано доручення посилити роботу в цьому напрямку. Обговорюючи друге питання про стан підготовки заходів до проектів Програми соціально-економічного розвитку територій місцевих рад на 2017 рік, сільські голови детально доповіли про перспективні напрямки розвитку населених пунктів сільських рад, враховуючи економічне підґрунтя для їх реалізації.
Голова райдержадміністрації підтримав пропозицію голови районної ради щодо впровадження не тільки бізнесових, а й соціальних проектів, направлених на покращення життя сільського населення.
Це питання потребує детального вивчення та розрахунку, розуміння ефективності планування заходів при розробці програми, тому сільським головам доручено зробити відповідні розрахунки та на наступній нараді повернутись ще раз до цього питання.  

Шукати в на сайті