Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 29 листопада 2016 р.

Комісія з призначення виплат ВПО


З метою забезпечення виконання постанови Кабінету Міністрів України від 08.06.2016 № 365 «Деякі питання здійснення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам», в районі створена та діє районна комісія з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам. 
Так, 29 листопада під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Наталі Перекотій відбулося засідання районної комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам, 
Члени комісії розглянули наступні питання:


- Про розгляд подання щодо призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам згідно Постанови КМУ № 365.
- Про розгляд питання щодо поновлення дій довідок ВПО, які були помилково скасовані.

В результаті здійснення перевірки 45 ВПО в Шилівській, Добропільській сільських та Святогорівській селищній радах встановлено, що 27 осіб були присутні за фактичним місцем проживання/перебування, решта – 18 осіб були відсутні за фактичним місцем проживання. За результатами роботи комісії на засіданні призначено соціальні виплати 27 особам, відмовлено у призначенні (відновлені) відповідних соціальних виплат - 18 особам. 
Розглянувши друге питання, члени комісії прийняли рішення поновити 4 ВПО соціальні виплати.

Шукати в на сайті