Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 28 листопада 2016 р.

Насущні питання сьогодення

28 листопада 2016 року голова Добропільської райдержадміністрації Дмитро Кірносов провів виїзний прийом громадян  Криворізької  сільської ради в с. Новофедорівка. У проведенні прийому також прийняла участь заступник голови райдержадміністрації Наталя Перекотій. 
15 громадян прийшлим на прийом для порушення  питань населеного пункту, які потребують вирішення. Основні з них стосувались проведення вуличного освітлення в селі, необхідності в  огородженні кладовища, відсутності каналізації у Добропільській ЗОШ, будівництва зупинок в селі Новофедорівка та с. Надія, ремонту сільського будинку культури. Головою  райдержадміністрації будуть надані відповідні  роз’яснення з порушених питань відповідно до чинного законодавства.  Прийом  пройшов в атмосфері конструктивного діалогу, направленого на подальший розвиток населеного пункту. Також голова надав роз’яснення щодо питання об’єднання  територіальних громад.


Шукати в на сайті