Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 30 листопада 2016 р.

1 ГРУДНЯ – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ


1 ГРУДНЯ – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ. В усьому світі в цей день говорять про СНІД, про те, яку загрозу існуванню людства несе глобальна епідемія. 
В бібліотеках району до цієї дати оформлено: календарні виставки «Обережно: небезпечне задоволення» (центральна бібліотека), «Сьогодні Всесвітній день боротьби зі СНІДом» (сільські бібліотеки). Організовано заходи: інформаційні огляди «ВІЛ та СНІД: дослівно про проблему» (Завидокудашевська бібліотека), «СНІД - обирає молодих» (Світлівська бібліотека), уроки застереження «Не віднімай у себе завтра» (Новоукраїнська бібліотека), «СНІД: подумай про майбутнє – обери життя» (Новодонбаська бібліотека), годину – роздум «СНІД – невмируще зло» (Святогорівська бібліотека) та інші. 
Сьогодення вимагає особливої уваги до проблем ВІЛ/СНІД усього суспільства. Відповідальність за попередження ВІЛ-інфікування покладається на кожного громадянина. Адже, лише разом, спільними зусиллями ми здатні вплинути на загрозу епідемії ВІЛ/СНІД в Україні.  

Шукати в на сайті