Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 17 листопада 2016 р.

До свята працівників сільського господарства

20 листопада відзначається День працівників сільського господарства в Україні. Це свято присвячене всім аграріям країни, а також працівникам підприємств, які займаються переробкою сільськогосподарської сировини та виробництвом харчової продукції. Бібліотекарі району долучилися до заходів по вшануванню працівників сільського господарства. Організовано книжкову експозицію «Вам слава і земне спасибі, невтомні руки трударів» (центральна бібліотека), перегляди літератури, тематичні викладки (сільські бібліотеки), де представлено літературу, періодичні видання, фото та ілюстрації про історію і сучасність місцевих сільгосппідприємств, їх кращих працівників.
У співпраці з сільськими радами, Будинками культури, бібліотекарі приймають участь в сільських заходах: літературна композиція «Веселковий ярмарок» (Новоукраїнська бібліотека), свята «Уклін,тобі, хлібе» (Криворізька бібліотека), «Хвала рукам, що пахнуть хлібом» (Нововодянська бібліотека) та інші. Від того, як ідуть справи в області сільського господарства України, залежить добробут громадян нашої країни, незалежність в економічному плані, благополуччя і здоров’я нашої нації.

Шукати в на сайті