Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 28 листопада 2016 р.

Обмін досвідом між регіонами

Завдяки Проекту ЄС/ПРООН МРГ 3 та його координатору в Донецькій області Наталі Осипенко 25 листопада проведено навчальний захід з обміну досвідом щодо особливостей проведення децентралізації та втілення нових стандартів у наданні адміністративних послуг населенню. В заході взяли участь представники органів місцевого самоврядування та виконавчої влади Добропільського, Мангушського районів, об`єднаних громад Добропільського району Донецької та Дубровицького району Рівненської областей. Одним із складових заходу було використання сучасних інтернет-технологій. На скайп-зв`язок в процесі спілкування вийшов заступник голови Миляцької об’єднаної територіальної громади Рівненської області, який поділився своїм досвідом створення об’єднаної громади та центру надання адміністративних послуг сільському населенню.
Майже дві годині спілкування між регіонами були присвячені саме цій темі. Обговорювалися проблемні питання, ділились позитивним досвідом. Учасники заходу прийшли до висновку, що в різних регіонах проблеми однакові. Не дивлячись на тимчасові проблеми, які виникають у часи змін та реформ, всі присутні визначились, що об`єднання - це крок до самостійної спроможної громади.



Шукати в на сайті