Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 28 листопада 2016 р.

Боксери району в обласних змаганнях

З 22 по 25 листопада 2016 року у м. Бахмут проходили Чемпіонат Донецької області з боксу серед молоді 1999-2000р.н., серед юніорів 2001-2002р.н. та Відкритий турнір Донецької області з боксу серед юнаків 2003-2004р.н. «Кубок Дружніх Націй».
Добропільський район представляли вихованці КЗ «Районна ДЮСШ» Добропільської районної ради, тренера-викладача з боксу Івахненко Павла Івановича. Завдяки своїй плідній праці та бажанні перемогти спортсмени зі своїм тренером привезли 7 призових місць, з них: Телєгін Ігор – І місце; Шовкун Кирило, Карасьов Антон, Мінаков Андрій зайняли ІІ місця; Романенко Данило, Павлюченко Сергій, Осадчий Віталій зайняли ІІІ місця. Переможці були нагороджені грамотами і медалями. Дякуємо тренеру-викладачу Івахненко Павло Івановичу і батькам за вагомий внесок у вихованні у спортсменів людяності та спортивного духу.

Шукати в на сайті