Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 29 листопада 2016 р.

Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини


Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм. 
Сьогодні, 29 листопада, під головуванням заступника голови райдержадміністрації Наталі Перекотій відбулось засідання комісії з питань захисту прав дітей. 
На засіданні комісії з питань захисту прав дитини були розглянуті питання щодо права дітей, які обділені батьківською любов’ю та піклуванням жити в родині, отримувати любов та піклування зі сторони дорослих та мати сприятливі умови життя та розвитку своїх здібностей та талантів. 

На розгляд комісії виносилося ряд питань: про результати роботи Добропільського районного ЦСССДМ з сім’ями, які перебувають під соціальним супроводом; про доцільність позбавлення батьківських прав громадян, які ухиляються від виконання батьківських обов’язків; затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які опинилися в СЖО, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. 
Під час засідання, члени комісії мали можливість висловити свою думку щодо обговорюваної ситуації, активно пропонували шляхи вирішення проблемних питань. 
При винесенні рішення головуючий комісії наголосив на необхідності забезпечення права кожної дитини мати родину та пріоритетність права дитини на виховання в сім’ї, на необхідності забезпечення права кожної дитини на рівень життя, необхідний для її фізичного, розумового, духовного, соціального розвитку. 
Розглянувши всі матеріали справ, заслухавши сторони по справах та учасників засідання, комісія, шляхом голосування, прийняла рішення по справах.

Шукати в на сайті