Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 14 листопада 2016 р.

Допомога від ЮНІСЕФ

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) продовжує надавати допомогу школам району. На минулому тижні Світлівській ЗОШ передано спортивне обладнання, зокрема 2 столи для настільного тенісу та баскетбольні щити, очікується ще передача м’ячів. В нинішньому році ця школа набула статусу опорної. Міжнародна організація пообіцяла забезпечити спортивним інвентарем та обладнанням для спортивних майданчиків опорні школи Донецької області.

Нагадаємо, що наприкінці минулого навчального року завдяки фінансової підтримки ЮНІСЕФ для Світловської ЗОШ було придбано набори меблів.  Всього для школи закуплено 75 парт, 150 стільців, 5 класних дощок. Також придбано столи і стільці для вчителів.
Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) відкрив своє представництво у Києві в 1997 році. З того часу він працює над покращенням життя дітей та сімей на всій території України.

Шукати в на сайті