Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 15 листопада 2016 р.

Обговорення актуальних питань з громадою

14 листопада  2016 року голова Добропільської райдержадміністрації Дмитро Кірносов провів виїзний прийом громадян на території   Золотоколодязької  сільської ради в с. Кучерів Яр, с. Грузьке, с. Веселе.   В  с. Кучерів Яр громадяни підняли питання ремонту дороги та відвідування лікарем жителів села. 17 громадян прийшлим на прийом для порушення  питань села Грузьке. Основні з них стосувались ремонту доріг,  організації транспортного забезпечення села, вирішення земельного питання. Також дуже резонансне було обговорення питання майбутнього територіального об’єднання  громад. Погляди у цьому питання у мешканців різні, тому голова райдержадміністрації рекомендував  використовувати  економічні показники для прийняття такого відповідального рішення.
В с. Веселе населення турбують питання огородження кладовища,  заниженої процентної ставки по отриманню виплат за надання в оренду земельних ділянок ТОВ «Дакс», організації транспортного сполучення села, забезпечення засобами реабілітації інваліда І групи. Головою райдержадміністрації були  надані відповідні роз’яснення з порушених питань, надані відповідні доручення начальникам відділів і структурних підрозділів райдержадміністрації,  деякі питання голова взяв  під особистий  контроль.


Шукати в на сайті