Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 24 листопада 2016 р.

Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України повідомляє про обслуговування громадян з обмеженими можливостями

Під особливим контролем перебуває  в Добропільському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України  сумлінне виконання  спеціалістами  своїх службових обов’язків у поєднанні з шанобливим ставленням до громадян та дотриманням високої культури спілкування з особами, які мають обмежені  фізичні можливості. Колектив управління  в роботі керується принципом  - „Не людина йде до держави зі своїми проблемами, а сама влада виявляє ці проблеми та надає необхідну допомогу".

 На обліку в управлінні  перебуває 3067 інвалідів, тому прийом та обслуговування громадян   забезпечуються з додержанням  вимог законодавства та за  всіма законами людяності. Для забезпечення доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями вхід до приміщення обладнано кнопкою швидкого виклику. Прийом проводиться на першому поверсі адміністративної будівлі в залі обслуговування громадян за принципом "єдиного вікна". В повсякденній роботі спеціалістів управління удосконалюються методи дистанційного обслуговування громадян, що в свою чергу надає можливість громадянами отримувати необхідну консультацію вдома.
Такий підхід   у  виробничому процесі Пенсійного фонду  надає  переваги  особам,  в тому числі і з обмеженими фізичними можливостями  надати та  отримати  необхідну пенсійну  інформацію.  Отримати  консультативну допомогу  з питань пенсійного забезпечення на теперішній час можна  за допомогою  сучасних технологій. В режимі роботи управління  постійно  діє „гаряча” телефонна лінія  по тел. 2-89-04, 2-89-05, працює  Skуpe-зв’язок, отримати консультацію, подати звернення можна  за допомогою  електронних послуг  веб-порталу  Пенсійного фонду України.
Особливу увагу приділено в управлінні виїзним прийомам до осіб з обмеженими фізичними можливостями та осіб, яким виповнилося 80 і більше років. За  викликом  фахівець Пенсійного фонду  може надати необхідну консультацію та  оформити документи  безпосередньо  за місцем проживання пенсіонера. Спеціалісти  управління  докладають максимум зусиль щоб допомогти  людям з інвалідністю та не залишити їх наодинці зі своїми проблемами. Захищаючи гідність інвалідів – ми захищаємо своє людське обличчя.

Шукати в на сайті