Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 7 листопада 2016 р.

МНС запрошує на работу!!!

До 19 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області потрібні наступні співробітники для заміщення вакантних посад, а саме:
Водій; 
Пожежний-рятувальник; 
Рятувальник рятувального відділення ;
Фельдшер рятувального відділення (чоловіки); 
Пожежний по вільному найму; 
Вимоги до кандидатів: Служба в Збройних Силах, вік до 33 років, освіта професійно-технічна. Для водіїв: Служба в Збройних Силах, вік до 33 років, освіта професійно-технічна, категорії В,С, безперервний стаж роботи на посаді 3 роки. Фельдшер рятувального відділення: Служба в Збройних Силах, освіта медична (лікувальна справа). Заробітна плата від 3000 грн. 

Шукати в на сайті