Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 9 листопада 2016 р.

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва Добропільщини!

Сердечно вітаємо з Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва – всіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.
Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим примножуєте велич рідного краю! Працівники клубних установ, бібліотекарі, майстри народного мистецтва дарують людям радість, наповнюють наші душі світлими почуттями, навчають розуміти прекрасне, любити рідний край, вишиванку, пісню і танець свого народу та мати від цього задоволення. Вітаючи вас зі святом, зичимо усім вам довголіття і здоров’я, щастя, добробуту і благополуччя в родинах, творчих успіхів і достатку. Хай у праці та в ділах вас завжди супроводжують хліборобська пісня та творче натхнення. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість життєвих перемог.

                            Голова райдержадміністрації                                                   Д.О. Кірносов                                                  
                             

Шукати в на сайті