Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 29 листопада 2016 р.

Триває благоустрій населених пунктів

Пустир в центрі селища Світле перетворюється в зону відпочинку, де планується встановити дитячий майданчик, а парк вже висаджується. Вже другий рік триває благоустрій території колишнього пустиря. Як повідомив Валентин Колосов, кошти на благоустрій виділено із сільського бюджету, на площі в один гектар буде висаджено всього 650 дерев. Сьогодні вже висаджено 400 дерев, тут ростуть сосни, кримська і звичайна, ялівець, туя. З листяних дерев будуть рости скельна береза, дуб, горобина. Парк знаходиться в центрі села, поруч зі школою, яка обрана опорною в Добропільському районі, церквою і дитячим садком.
Збережено та відреставровано пам’ятник на честь загиблих у другій світовій війні. Як пояснив Валентин Валентинович, захоронення солдатів там немає, та він дорогий жителям села та ветеранам, яких і так залишилося обмаль. Дорогий ще й тим, що вони зводили його своїми руками кілька десятиліть тому.


Шукати в на сайті