Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 14 листопада 2016 р.

«На тебе чекають вдома»

«На тебе чекають вдома» — програма Служби безпеки України, яка передбачає повернення на підконтрольну Україні територію громадян України, які добровільно відмовились від участі в терористичних організаціях ДНР/ЛНР. Програма діє в рамках законодавства України. За словами прес-центру СБУ, програма поширюється на осіб, які:
- готові добровільно відмовитися від участі в терористичній діяльності та співпрацювати з правоохоронними органами України;
- не брали участі у вбивствах, катуваннях, зґвалтуваннях та інших тяжких злочинах;
- мають щире бажання виправити власні помилки чесною працею на благо України.  
В 2015 році програмою «На тебе чекають вдома» скористалися понад 60 осіб, яких суди України звільнили від кримінальною відповідальності. 
Контактні дані координаторів Програми Служби безпеки України «На тебе чекають вдома»:
- телефон: 050-831-26-22, 073-042-06-02 (для дзвінків тільки з підконтрольної Україні території);
- @mail:doroga.mira.sbu@gmail.com;
- сторінка Facebook для листування: https://www.facebook.com/dorogamira;
- посилання на інформацію про програму на сайті СБУ: https:// ssu.gov.ua/ua/pages/206.

Шукати в на сайті