Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 22 квітня 2016 р.

22 квітня – Міжнародний день Землі


Щорічно, 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі. Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім. Саме 22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві і в той же час корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності.
В бібліотеках району до цієї дати оформлено виставка-вернісаж «Ми і наша Земля» (центральна бібліотека), книжкові виставки «Екологія природи – екологія душі» (Новодонбаська бібліотека), «Учіться творити красу» (Ленінська бібліотека), «Про дива і таємниці Природи-чарівниці» (Світлівська бібліотека), тематичні полиці, перегляди літератури. У День Землі в різних країнах за традицією звучить Дзвін Миру, закликаючи людей Землі відчути всепланетну спільність і докласти зусиль для захисту миру на планеті та збереження краси нашого спільного дому.

Шукати в на сайті