Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 6 квітня 2016 р.

Відбулося засідання комісії щодо контролю за цільовим використанням допомоги при народженні дитини



6 квітня в райдержадміністрації відбулося засідання комісії щодо контролю за цільовим використанням допомоги при народженні дитини та з призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям. На засіданні було розглянуто дві заяви щодо призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, які мешкають в селах Новий Донбас (Світлівська мільська рада) та Веселе (Золотоколодязька сільська рада).
З метою перевірки у березні комісією проведено обстеження умов проживання і виховання неповнолітніх дітей у цих сім’ях. В.о. головного державного соціального інспектора управління соціального захисту населення райдержадміністрації доповіла про результати перевірок, надавши фото звіт. В результаті перевірок виявлено, що у сім’ях не створені належні умови для повноцінного утримання та виховання дітей. Вивчивши наявну інформацію, комісією прийнято рішення припинити виплату державної соціальної допомоги даним сім’ям.

Шукати в на сайті