Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 21 квітня 2016 р.

Проведення Дня цивільного захисту та комплексного об’єктового (протипожежного) тренування в Криворізькій ЗОШ І-ІІІ ступенів

20 квітня 2016 року в Криворізькій ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов День цивільного захисту та комплексне об’єктове (протипожежне) тренування на тему «Алгоритм дій викладачів, працівників та учнів при виникненні пожежі в приміщенні гардеробної».
Захід проводився за участі заступника голови райдержадміністрації Перекотій Н.П, головного спеціаліста з питань цивільного захисту райдержадміністрації Шияновської О.А., інспектора відділення запобігання надзвичайним ситуаціям 19 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області, старшого лейтенанта служби цивільного захисту Бойчука Є.В., начальника відділу освіти райдержадміністрації Гапич Л.М., інженера з охорони праці групи централізованого господарського обслуговування відділу освіти райдержадміністрації Куліух С.О. та керівників загальноосвітніх навчальних закладів району. Учасники заходу прийняли участь у загальношкільній лінійці, були присутніми на змаганнях по здачі нормативів цивільного захисту та спостерігали військово-спортивну естафету. Школярі відпрацьовували правильне одягання засобів індивідуального захисту, тренувалися гасити умовну пожежу та надавати першу медичну допомогу постраждалим. За сигналом тривоги (три дзвінка) відбулася повна евакуація школярів та викладацького складу. Усі вони зібралися на подвір’ї, рятуючись від умовної пожежі. Представник ДСНС нагадав учням як можна запобігти пожежі та що треба робити у випадку її виникнення. Керівникам шкіл рекомендовано приділяти належну увагу пожежній безпеці в підпорядкованих закладах, проводити консультативно-роз’яснювальну роботу серед батьків учнів про їх відповідальність за збереження життя і здоров’я дітей та правила безпеки у побуті. Наголошено на своєчасному проведенні інструктажів з питань пожежної безпеки з персоналом та учнями з реєстрацією у відповідних журналах. 






Шукати в на сайті