Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 8 квітня 2016 р.

Податковою міліцією Донеччини припинена діяльність аптечної мережі, що не звітувала до податкових органів понад півтора роки


Співробітниками податкової міліції Головного управління ДФС у Донецькій області за участю спеціального підрозділу ДФС України «Фантом» припинена діяльність роздрібної аптечної мережі, до якої входило 10 аптечних закладів, розташованих у містах Маріуполь, Вугледар, Красноармійськ, Селідове та інших населених пунктах. Реалізація медичних препаратів здійснювалася за допомогою реєстраторів розрахункових операцій підприємств, що не звітували до податкових органів з 2014 року, та не сплачували ніяких податків до державного та місцевих бюджетів.
Діяльністю всіх аптек керувала одна група осіб, яка з метою документального прикриття закупівлі лікарських засобів та супутніх товарів у великих оптових постачальників на протязі 2014-2016 рр. придбала два підприємства м.Харкова та м. Біла Церква, що мають ліцензію на оптову торгівлю медичними препаратами. За наявними у слідства даними, всі наймані працівники аптечних закладів, в т.ч. провізори та фармацевти, працювали неофіційно і отримували зарплатню без відповідних відрахувань податку на доходи фізичних осіб та єдиного соціального внеску. Залишок нереалізованих медичних препаратів на момент проведення обшуків за адресами розташування аптечних закладів, офісних та складських приміщень склав понад 8 млн. гривень. Під час обшуків вилучено реєстратори розрахункових операцій, банківські термінали, комп’ютерна техніка, 12 печаток різних суб’єктів господарської діяльності, документи «подвійної бухгалтерії» та інші докази, що свідчать про протиправну діяльність, направлену на умисне ухилення від сплати податків. Слідство триває.
 

Шукати в на сайті